Luxe woonruimte met eigen badkamer en balkon in Delft

Luxe woonruimte met eigen badkamer en balkon in Delft
Westplantsoen, 2613 GP Delft, Nederland
Te huur €650 incl. GWE, internet en gebruikersgedeelte belastingen - Studio
10 1 Slaapkamer 1 Badkamer 1930 Year Built 19

Per 1 juni 2022 komt een sfeervol, gemeubileerde kamer op de 2e etage vrij in een onlangs, luxe gerenoveerd huis aan het Westplantsoen.

De kamer heeft een eigen badkamer en een eigen balkon en de nieuwe luxe, compleet ingerichte keuken wordt slechts gedeeld met één persoon van dezelfde etage. Beschikbaar voor slechts één persoon met (vaste) baan.

De woonruimte is recent voorzien van nieuwe dubbele beglazing en is opnieuw geschilderd. Meubels moeten in de kamer blijven.

De kamer ligt aan de achterzijde van het pand, is ± 19m² met eigen inpandige badkamer en eigen balkon en is gemeubileerd met boxspring bed, garderobe kast, bank, salontafel, bureau, kast, etc. Voorzien van laminaat, raamdecoratie, centrale verwarming, brandmeldsysteem, verlichting en automatische deuropener. Nieuwe complete keuken slechts te delen met één andere bewoner. Eigen inpandige badkamer met douche en badmeubel.
Huurprijs € 650,- incl. G/W/E, internet en gebruikersgedeelte alle belastingen.

Je deelt met één andere bewoner van deze etage de moderne nieuwe, luxe keuken van deze etage, compleet met gasfornuis, afzuigkap, combi magnetronoven en 2 aparte koelkasten met ieder een vriesvakje.

Er is een apart toilet in de hal.

Op de 1e etage staat een nieuwe wasmachine die gebruikt kan worden.

Borg is 2 maanden huur en is in twee delen te betalen. Bij het tekenen van de huurovereenkomst wordt slechts 10% van een maand huur aan contractkosten berekend.

Huisdieren zijn niet toegestaan en roken in huis ook niet!

Wil je meer weten over de stad Delft? Neem dan hier een kijkje.

Locatie

Agent Jolanda Koole


Lees meer

Interesse? Reageer hier

  • MM slash DD slash JJJJ

Vergelijkbare woonruimten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jolanda Koole