Leiden is de stad van monumenten (bijna 2800 stuks), musea, oude steegjes, grachten en singels waar velen de stad om waarderen. De herstelde monumentale binnenstad is bijzonder prettig om in te wonen en door het grote aanbod van bijzondere winkels ook erg geschikt voor een dagje shoppen. Bijna alle landelijke ketens zijn er te vinden, maar vergeet niet om ook de speciaalzaakjes te bezoeken in de kleine straatjes en steegjes. Het is een levendige stad waar op het gebied van cultuur, muziek, dans en theater voldoende keus is. 

Woonruimten in Leiden: van kamer tot appartement

Op zoek naar een kamer, benedenwoning of appartement in Leiden? Dan bent u bij ons op het goede adres! BestHome4U verhuurt een breed assortiment woonruimten in Leiden. Dit kan een fijne kamer met gedeelde keuken en badkamer met leuke huisgenoten zijn, een zelfstandig benedenhuis met tuin of een mooi appartement met eigen voorzieningen.

Alle woonruimten zijn gestoffeerd en voorzien van een laminaat vloer, verlichting en raamdecoratie. Een deel van de aangeboden woonruimten is ook geheel of gedeeltelijk gemeubileerd en een aantal woonruimten hebben een balkon of tuintje. Er staat in het aanbod altijd aangegeven om wat voor ’n soort woonruimte het gaat. Er zijn woonruimten in diverse prijsklassen beschikbaar.

Centraal gelegen

Als je een studio, benedenwoning, appartement of kamer in Leiden hebt, is het natuurlijk ook prettig om in de buurt van het centrum en openbaar vervoer te wonen. Bijna al onze woonruimten zijn binnen 5 minuten fietsen van het centrum van Leiden en het openbaar vervoer (trein en bus). Met de trein ben je in een kwartier in Den Haag, in 20 minuten in Delft en in 30 minuten in Rotterdam. Vanaf de meeste woonruimten ben je per fiets binnen 15 minuten op de Universiteit Leiden.

Wil je meer weten over de stad Leiden? Neem dan hier een kijkje.