Delft is de stad van Delfts Blauw, de stad waar Johannes Vermeer geboren werd en de stad waar Willem van Oranje vermoord werd. De koninklijke familie heeft een sterke band met deze stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar Delft richt zich ook op de toekomst met bijvoorbeeld de TU Delft en het Science Centre Delft. Daarnaast kun je in Delft prima winkelen, lunchen op gezellige terrassen, romantisch dineren in de vele restaurants en uitgaan. Kortom, een fantastische stad om in te wonen!

Verschillende woonruimten in Delft: van appartement tot kamer

Zoekt u of iemand in uw omgeving een betaalbare studio, benedenwoning, appartement of kamer in Delft? Dan bent u bij ons op het goede adres! BestHome4U verhuurt breed assortiment woonruimten in Delft. Dit kan een studio met eigen keuken zijn, een zelfstandig benedenhuis met tuin, een mooi appartement zijn met eigen voorzieningen of een fijne kamer met gedeelde keuken en badkamer met leuke huisgenoten.

Alle woonruimten zijn gestoffeerd en voorzien van een laminaat vloer, verlichting en raamdecoratie. Een deel van de aangeboden woonruimten is ook geheel of gedeeltelijk gemeubileerd en een aantal woonruimtes hebben een balkon of tuintje. Er staat in het aanbod altijd aangegeven om wat voor ’n soort woonruimte het gaat. Er zijn woonruimten in diverse prijsklassen beschikbaar.

Centraal gelegen

Als je een studio, benedenwoning, appartement of kamer in Delft hebt, is het natuurlijk ook prettig om in de buurt van het centrum en openbaar vervoer te wonen. Bijna al onze woonruimten zijn binnen 5 minuten fietsen van het centrum van Delft en het openbaar vervoer (trein, bus en tram). Met de trein ben je in een kwartier in Den Haag of Rotterdam. Vanaf de meeste woonruimten ben je per fiets binnen 15 minuten op de TU Delft.

Wil je meer weten over de stad Delft? Neem dan hier een kijkje.