Ruime gemeubileerde kamer te huur voor werkende dame

Hugo de Grootstraat, 2613 Delft, Nederland
Triangle 1 Created with Sketch. Verhuurd Triangle 1 Created with Sketch. €540 per maand (incl. G/W/L. internet, TV, belastingen) - Kamer

Beschrijving

Ruime, gemeubileerde kamer te huur in Delft  per 1 november 2014 voor een werkende dame. Het betreft een kamer van ± 4.65 x 4.00 met eigen wasmeubel incl. spiegelkast met verlichting en stopcontact erboven en opberglade eronder.

De kamer is gemeubileerd met o.a. een bed met laden, bureau met stoel, ruime kledingkast, zitbankje en tafeltje. Verder voorzien van gordijnen, luxaflex, laminaat vloer en verlichting.

 

Het huis staat aan de Hugo de Grootstraat en is onlangs geheel gerenoveerd dus alles is nieuw en ziet er perfect uit! De keuken en badkamer deel je met twee andere huisgenoten (m/v). Deze kamer komt alleen beschikbaar voor een dame  met een (vaste) baan! Huurprijs is € 540,- incl. G/W/E, TV en internet en gebruikersgedeelte belastingen en heffingen!

 

Ruime hal:      3.10 x 3.00 met opbergkasten en extra toilet

De gezamenlijke keuken is 2.90 x 2.85 en is voorzien van een nieuwe keuken met gaskomfoor, afzuigkap, combimagnetronoven en een grote koelkast met vrieslades, spoelbak en boven- en onderkastjes. De keuken is voorzien van pannen, borden, servies, ed. voor algemeen gebruik. Er staat een tafel met 3 stoelen.

 

De gezamenlijke badkamer is 2.90 x 1.70 en is nieuw en voorzien van een douche, toilet, wastafel en een wasmachine. Apart 2e toilet in de hal

 

De gehele etage heeft dubbel glas en is geïsoleerd.

In elke kamer is een analoge TV aansluiting en Ziggo draadloos internet of via kabel. Kosten inclusief. Het is ook mogelijk op eigen kosten je eigen ADSL aansluiting te laten installeren.
Afsluitbare toegangsdeur.
Huisdieren zijn niet toegestaan!

Borg: 1½ maand huur.
Reacties graag alleen door werkende personen! Huurperiode minimaal een jaar.
Bij het tekenen van de huurovereenkomst wordt eenmalig slechts 10% bemiddelingskosten berekend.

 

Locatie

Agent Jolanda Koole


Lees meer

Interesse? Reageer hier

Vergelijkbare woonruimten