Luxe woonruimte met eigen badkamer en balkon in Delft

Westplantsoen, 2613 GP Delft, Nederland
Triangle 1 Created with Sketch. Verhuurd Triangle 1 Created with Sketch. €625 incl. GWE, internet en gebruikersgedeelte belastingen - Studio
10 1 Slaapkamer 1 Badkamer 1930 Year Built background Layer 1 19

Luxe woonruimte met eigen badkamer en balkon in Delft. Per 1 augustus 2020 komt deze sfeervolle, gemeubileerde kamer op de 2e etage vrij in een onlangs, luxe gerenoveerd huis aan het Westplantsoen.

De kamer heeft een eigen badkamer en een eigen balkon en de moderne luxe, compleet ingerichte keuken wordt slechts gedeeld met één persoon van dezelfde etage. Beschikbaar voor slechts één persoon met (vaste) baan.

De woonruimte is recent voorzien van nieuwe dubbele beglazing en is opnieuw geschilderd.

 

De kamer ligt aan de achterzijde van het pand, is ± 19m² met eigen inpandige badkamer en eigen balkon en is gemeubileerd met boxspring bed, garderobe kast, bank, salontafel, bureau, kast, etc. Voorzien van laminaat, raamdecoratie, centrale verwarming, brandmeldsysteem, verlichting en automatische deuropener. Moderne  complete keuken slechts te delen met één andere bewoner. Eigen inpandige badkamer met douche en badmeubel.
Huurprijs € 625,- incl. G/W/E, internet en gebruikersgedeelte alle belastingen.

 

De 2 bewoners van deze etage delen dus de geheel nieuwe, luxe keuken van deze etage, compleet met gasfornuis, afzuigkap, combi magnetronoven en 2 aparte koelkasten met ieder een vriesvakje.

Er is een apart toilet in de hal.

 

Op de 1e etage staat een nieuwe wasmachine die gebruikt kan worden.

 

Borg is 2 maanden huur en is in twee delen te betalen. Bij het tekenen van de huurovereenkomst wordt slechts 10% van een maand huur aan bemiddelingskosten berekend.

Huisdieren zijn niet toegestaan en roken in huis ook niet!

Wil je meer weten over de stad Delft? Neem dan hier een kijkje.

Locatie

Agent Jolanda Koole


Lees meer

Interesse? Reageer hier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Vergelijkbare woonruimten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *