Leuke appartementen beschikbaar op TOP locatie in Delft!!!!!!!

Coenderstraat, Delft, Nederland
Triangle 1 Created with Sketch. Verhuurd Triangle 1 Created with Sketch. €625 incl. GWE, TV en internet - Appartement
20 m² 1 Slaapkamer 1 Badkamer

Leuke appartementen beschikbaar op TOP locatie in Delft!!!!!!!

Wij zijn bezig een Hotel te verbouwen tot allemaal zelfstandige woonruimten. Twee hotelkamers worden bij elkaar gevoegd tot één woonruimte en iedere woonruimte wordt van ± 20m² tot ± 30m², heeft dus een (hotel) badkamer en we plaatsen er een compleet nieuwe keuken in zodat je je eigen voorzieningen hebt. Alle appartementjes zijn (deels) gemeubileerd met een bed, beddengoed, klein bureautje en een kast. Er is meestal voldoende ruimte nog voor eigen bank of tafel met stoelen etc. De verwachting is dat begin april 2018 de eerste appartementjes opgeleverd kunnen worden. Acceptatie in overleg. De huurprijs ligt tussen de € 625,- en € 775,- en is incl. GWE, analoge TV en internet. Locale belastingen zijn niet inbegrepen en iedere bewoner krijgt daar zelf een aanslag van. Het is ook mogelijk huurtoeslag aan te vragen want je krijgt een eigen huisnummer. Voor een tweede persoon wordt € 100,- extra aan huur berekend.

Er komen ook wat kleinere appartementjes voor één persoon beschikbaar, huurprijs ± € 625,- incl. per maand. Borg is 1½ tot 2 maanden huur. Contractkosten eenmalig 10% van een maand huur.

Sorry, niet beschikbaar voor studenten.

Huisdieren en roken in het gebouw zijn niet toegestaan!

 

Er zijn nog geen foto’s beschikbaar, maar het worden prachtige appartementjes/studio’s met een nieuwe keuken met koelkast met vriesvak, inductie kook komfoor en afzuigkap, mooie nieuwe laminaat vloer, verlichting en raamdecoratie en alles wordt netjes geschilderd!! Locatie Coenderstraat te Delft, achter het station, dus een zeer aantrekkelijke locatie vlakbij openbaar vervoer, de stad en uitvalswegen A4 en A13.

U kunt zich opgeven voor de kijkochtend op zaterdag 17 februari door te reageren op deze oproep en wat over uzelf te vertellen. Wij geven u dan een tijd waarop u zich kunt melden op locatie.

Locatie

Agent Jolanda Koole


Lees meer

Interesse? Reageer hier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Vergelijkbare woonruimten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *